HUIS VAN DE PASSER

Aan de Steenschuur 6 te Leiden staat het mooie en uitnodigende gebouw van de Leidse vrijmetselarij.  Sinds april 2000 staat het pand op de lijst van beschermde rijksmonumenten. Meer over de geschiedenis van het pand leest u hier.

Samen met drie maçonnieke verenigingen en diverse kleine dwarsverbanden binnen de vrijmetselarij, exploiteert de huidige eigenaar, de Stichting Leids Maçonniek Centrum, dit bijzondere pand: het Huis van de Passer. De doelstelling van dit Huis is om deze prachtige locatie in het historische centrum van Leiden beschikbaar te stellen voor activiteiten van persoonlijke, sociale en culturele aard.

Verhuur van zalen

Het Huis van de Passer is een door de gemeente erkende huwelijkslocatie en heeft twee zeer aantrekkelijke zalen voor verhuur: de inspirerende Tuinzaal op de begane grond en de schitterende Sterrenzaal met de fraaie sterrenhemel op de eerste verdieping. Met de geheel vernieuwde professionele keuken en het moderne sanitair is het gebouw geschikt voor ontvangsten en promotie- en huwelijksdiners, in besloten kring, maar ook voor vergaderingen en het geven van cursussen. Daarnaast beschikt het pand over een kleine zaal die gebruikt kan worden voor vergaderingen en cursussen.

Bekijk zalen / Direct boeken

Interesse in onze zalen?

Voor nadere informatie, opties of reserveringen kunt u contact opnemen met [email protected]. Het is eveneens mogelijk om via onze website een ruimte te reserveren. Telefonisch contact is mogelijk via het volgende nummer: 06-51863762 (alleen voor informatie, niet voor reserveringen)