– (Update 01-06-2022) Onderstaand bericht was van toepassing tijdens de restricties die vanuit de overheid gecommuniceerd waren. Op dit moment zijn er geen beperkingen-

In verband met de COVID-19 omstandigheden hebben we zelf ook gekeken naar waar wij aanpassingen kunnen toepassen binnen ons gebouw. Zo hebben we uitgerekend wat de maximale capaciteit is per zaal, rekening houdend met 1,5 meter afstand. 

In onze grootste zaal, de Tuinzaal, kunnen we ongeveer 25 mensen ontvangen. Zo voor de Sterrenzaal ongeveer 20 en voor de Blauwe kamer 10. De meubels in de zalen zijn goed verplaatsbaar om zo afstand te kunnen houden van elkaar. Verder desinfecteren wij de oppervlakken.

Wij houden ons aan de maatregelen die door de overheid uitgevaardigd worden, maar zoeken binnen die beperkingen graag naar de mogelijkheden voor u. Het kan zijn dat wij een reservering moeten annuleren als wij beperkt worden door nieuwe maatregelen of dat u een reservering wilt annuleren, omdat uw samenkomst niet mogelijk is binnen de geldende maatregelen.  Wij vragen uw begrip voor onze situatie, zoals wij ook begrip zullen hebben voor uw beslissing.

Houd rekening met elkaar, houd afstand. Wij moeten dit tenslotte samen doen!